سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند گوگل با جمنای می‌خواهد کلاهبرداران تلفنی را ناکام بگذارد آخرین مهلت انتخاب رشته کارشناسی دانشگاه آزاد ۱۴۰۵ امروز ۲۴ مهر اسامی محصولات آرایشی غیرمجاز؛ از HUDA BEAUTY تا MAC هشدار زرد هواشناسی در ۱۰ استان؛ رگبار باران و باد شدید در راه است پیش‌بینی بارش‌های پاییزی در تهران تا ۱۷ آبان / باران و طوفان در راه تهران / احتمال برف پاییزی

ارتباط تقویت سیستم ایمنی با خواب خوب شب

ارتباط تقویت سیستم ایمنی با خواب خوب شب نتیجه یک مطالعه جدید نشان می دهد خواب خوب به تنظیم یک جزء کلیدی از سیستم ایمنی بدن کمک می کند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۳ - ۰۴ مهر ۱۴۰۱ - 2022 September 26
کد خبر: ۱۵۲۱۹۷

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از هلث لاین، به طور خاص، خواب بر منطقه‌ای تأثیر می‌گذارد که گلبول‌های سفید معروف به مونوسیت‌ها تشکیل می‌شوند، رشد می‌کنند و آماده می‌شوند تا از عملکرد سیستم ایمنی پشتیبانی کنند، فرآیندی که خون‌سازی نامیده می‌شود.

«فیلیپ سویرسکی»، نویسنده ارشد این مطالعه از دانشکده پزشکی ایکان در نیویورک، گفت: «آنچه ما یاد می‌گیریم این است که خواب تولید سلول‌هایی را تعدیل می‌کند که بازیگران اصلی التهاب هستند. خواب با کیفیت خوب این بار التهابی را کاهش می‌دهد.»

محققان تأثیر خواب را در یک کارآزمایی بالینی بر روی ۱۴ بزرگسال بررسی کردند. هر یک از شرکت کنندگان مقرر شد که هر شب ۷.۵ ساعت به مدت شش هفته بخوابند یا هر شب حدود شش ساعت بخوابند. سپس آنها شش هفته دیگر را سپری کردند که در آن مدت طبق عادات قبلی خود می‌خوابیدند.

محققان نمونه خون شرکت کنندگان را صبح و بعد از ظهر در هفته‌های پنجم و ششم هر دو بخش مطالعه جمع آوری کردند.

آنها دریافتند هنگامی که بزرگسالان به اندازه کافی نمی‌خوابیدند، میزان مونوسیت های در حال گردش در بعد از ظهر بالاتر و تعداد سلول‌های بنیادی ایمنی در خون بالاتر بود و شواهدی از فعال شدن سیستم ایمنی وجود داشت.

تولید بیشتر سلول‌های ایمنی می‌تواند ابتلاء به یک بیماری مرتبط با افزایش سن موسوم به خون‌سازی کلونال را سرعت بخشد، که به نوبه خود با افزایش خطر بیماری‌های قلبی عروقی مرتبط است.

به گفته محققان، خواب بر عملکرد بهینه تقریباً هر سلول و اندام بدن تأثیر می‌گذارد. این مطالعه از یافته‌های مطالعات جمعیتی بزرگ‌تر حمایت می‌کند، که نشان می‌دهد خواب می‌تواند یک اثر محافظتی در برابر شرایط مختلف از جمله بیماری قلبی، سرطان و زوال عقل داشته باشد.

نویسندگان این مطالعه گفتند: «ایجاد الگوهای خواب سالم در اوایل زندگی مهم است. انجام این کار ممکن است شدت شرایط التهابی مانند سپسیس را کاهش دهد.»

خواب شبانه کافی برای اکثر بزرگسالان ۷ تا ۸ ساعت خواب بدون وقفه در هر شب است. افراد مسن به حدود ۷ تا ۹ ساعت خواب نیاز دارند. کودکان ۱۱ تا ۱۷ ساله باید حدود ۸ تا ۱۰ ساعت در شب بخوابند./مهر

ارسال نظر
captcha